ANAÏS VILA + QUARTET MÈLT

25.06.2016 | 22.00 h

ANAÏS VILA amb banda

Entre els dits
Anaïs Vila

La santpedorenca Anaïs Vila, acompanyada de la seva banda, presenta ‘Entre els dits’, el seu primer disc de cançons pròpies on aglutina les cançons que ha anat creant durant els últims tres anys i inicia el seu projecte propi, on firma la lletra i la música de tots els temes. Ens trobem davant un disc íntim, sincer i personal de cançons que parlen d’amor, desamor, desig, amistat i expectatives de futur. Sentiments que els descriu d’una manera poètica, però alhora directa, i que s’entrellacen i s’emmotllen amb les melodies de cada tema.

 

www.anaisvila.cat

 

Jordi Blanes “petit” baix i contrabaix
Josep Cordobés bateria i percussió
David Garcia guitarres
Mateu Peramiquel teclat
Anaïs Vila veu i guitarra

QUARTET MÈLT

Maletes

quartet melt
Els guanyadors de l’última edició del concurs de TV3 ‘Oh happy day!’, el Quartet Mèlt, actuaran al Vesprades sota l’Alzina presentant el seu disc Maletes, que van estrenar el passat St. Jordi al Teatre Kursaal de Manresa, i després d’haver fet una gira europea com a premi del concurs televisiu.


Quartet Mèlt és un grup vocal jove creat el 2012 que, amb l’objectiu de gaudir de la música, treballa amb un ampli i variat repertori que abasta des d’obres de música antiga fins a temes moderns. Busquen l’equilibri just entre el rigor i l’humor, la seriositat i la ironia. Sense dubte, un dels grups del moment amb una qualitat excepcional. Els reconeixeràs perquè quan els sentis pensaràs: això és Mèlt!

Magalí Sare veu
Ariadna Olivé veu
Eloi Fort veu
Oriol Quintana veu

imatges XARXES-WEB_16 venda entrades-05