Joan Dausà

fons sense bolos_WEBDissabte 19 de juliol

 

>> JOAN DAUSÀ

“ON SERÀS DEMÀ?”

 

 

Ha arribat el moment del segon disc per a Dausà i els seus. Després de l’èxit inesperat del jo mai mai, que els ha portat a fer una gira de més de 80 concerts que va culminar el passat 15 de novembre en un Palau de la Música ple de gom a gom, Joan Dausà s’ha tancat durant els primers mesos de 2014 a Blind Records per enregistrar aquest nou disc que portarà per nom: ON SERÀS DEMÀ?

Els concerts comptaran amb un repertori més extens: temes inclosos al jo mai maid’altres que podem trobar a la BSO de Barcelona nit d’estiu composada pel mateix Dausà, recent guanyadora d’un Premi Gaudí i, evidentment, tots els temes inclosos en aquest segon treball que serà anunciat i presentat amb un vídeo-àlbum que incorpora fragments de 6 de les 10 cançons del disc, dirigit per Dani de la Orden i protagonitzat per Aina Clotet i el propi Joan.

El repte és important: seguir sumant nou públic i, sobretot, mantenir aquesta relació de complicitat i proximitat amb tots aquells que, durant gairebé dos anys, s’han fet seu el jo mai mai.

 

JOAN DAUSÀ són:

veu i guitarra JOAN DAUSÀ

guitarra ELOI ISERN

baix PERE RUÍZ

teclats FERRAN RESINES

bateria DAVID ROMERO

http://www.joandausa.com

 

< TORNAR a PROGRAMACIÓ '14