Gossos

banda delta_petitaDissabte 28 de juny

 

>> GOSSOS

“TRANQUILS BATECS SOTA L’ALZINA”

 Amb la col·laboració especial dels nens i nenes de CS de l’Escola de Fonollosa.

 

En 20 anys de carrera i 11 discs d’estudi, Gossos sempre s’ha caracteritzat per una mirada, per un discurs, per una identitat i per una manera genuïna de fer coses. Fidels a aquesta essència, de la qual no volem ni ens sabem separar emana aquest nou disc i gira “Batecs”. Després d’un any i mig fora dels escenaris, és volgut i renovat el compromís.

Després de més de 30 concerts de presentació del disc Batecs per tot Catalunya durant el 2013, Gossos ens portarà a l’Alzina centenària de Fonollosa un espectacle que busca la complicitat màxima amb l’espectador des d’una mirada propera i senzilla, sense renunciar a un concepte artístic “d’espectacle de música en viu” que connecta amb distintes generacions de públic de forma impecable i professional, quelcom avalat al llarg de la nostra trajectòria i petjada. Una gira pensada per la gran varietat de programacions i programadors alhora com espais i infraestructures variables del nostre país: teatres, auditoris, espais polivalents, pavellons, places…

Bateguen coses noves en el nostre món, bateguen canvis importants a l’horitzó i en cadascú de nosaltres i nosaltres en volem formar part. Cançons que ens parlen de la vida, de la superació, del creixement personal, de relacions més sanes i positives, de somnis, d’anhels i d’agraïment als que ja no hi son, referents que han deixat empremta, emocions i paisatges, moments irrepetibles en les nostres vides, en els nostres cors.

 

GOSSOS són:

banda NATXO TARRÉS, JUANJO MUÑOZ, ROGER FARRÉ, ORIOL FARRÉ I SANTI SERRATOSA

http://www.gossos.cat

 

< TORNAR a PROGRAMACIÓ '14