Els Miralls de Dylan, de Gerard Quintana i Jordi Batiste

presenten TORNAREM A SER LLIURES

[dissabte 21 de juliol – 3/4 d’11 de la nit]

Deu anys després, el cantant més carismàtic del rock català, Gerard Quintana, i una de les veus més originals de l’ona laietana, Jordi Batiste, tornen versionar en català el folk de Bob Dylan per anar més enllà dels tòpics de l’obra d’un geni.

Que ningú esperi cap discurs polititzat ni gratuïtament recontextualitzat dels tòpics que encara campen pel món sobre el Bob Dylan més reivindicatiu. Si Gerard Quintana i Jordi Batiste han decidit tornar als escenaris per versionar de nou el repertori del poeta més gran que ha existit en la història del rock’n’roll és perquè l’única revolució possible en aquests temps tan difícils ha de procedir des de dins d’un mateix.

L’espectacle es titula Tornarem a ser lliures, emulant el clàssic de Dylan, “I shall be released” (1967). Una cançó que va esdevenir simbòlica i que en els anys noranta ja versionava en Gerard Quintana al capdavant de Sopa de Cabra.

Tornaré a ser lliure és la història d’un presoner que es nega a perdre l’esperança d’un final feliç. Pot semblar més vigent que mai, però que ningú es conformi amb una lectura plana. Ni els mateixos Quintana i Batiste proposen una mirada tancada, sinó que volen obrir-la a tothom qui se’ls escolti, com qui encén una llum.

 “Algun dia tornaré a ser lliure” (Bob Dylan)

 

Formació

Gerard Quintana – veu

Jordi Batiste – veu i guitarra

Francesc Bertran – guitarra

Amadeu Cases – guitarra

 

Vídeos

Escolta-ho en el vent, Els Miralls de Dylan

Per sempre jove, Els Miralls de Dylan

 

Web propi

www.elsmirallsdedylan.cat