2013
Les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa convoquen la segona mostra d’artistes L’AGLÀ
10 Abril 2013

AGLÀ_13_2Tocar sota l’Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, precedint a grups musicals de reconegut renom a nivell català, ja és més a l’abast de tothom; però només dos grups seran els afortunats que ho podran realitzar aquest proper estiu. I és que l’organització de les Vesprades sota l’Alzina ha obert la convocatòria de L’AGLÀ ’13, la mostra d’artistes iniciada l’any passat. En la primera edició va rebre una trentena d’inscripcions, i els grups escollits van ser Sense Sal i Bob & el Lladre, que van poder tocar en aquest emblemàtic lloc de Fonollosa just abans d’Els Miralls de Dylan de Gerard Quintana i Jordi Batiste, i Anna Roig i l’Ombre de ton Chien.

L’AGLÀ permet a artistes i grups musicals la possibilitat de tocar en aquest espai, enmig de camps i boscos, actuant en un escenari que en les darreres edicions ha acollit artistes com Els Amics de les Arts, BethCesk Freixas o Gerard Quintana, i que aglutina prop de mig miler d’assistents a cada concert. Tot i que els grups en cartell d’enguany no s’han fet públics, des de l’organització asseguren que són artistes d’extrema actualitat i gran qualitat. Tots els interessats, tant artistes individuals com formacions de mitjà format, es poden inscriure a L’AGLÀ fins el 24 d’abril, d’acord amb les Bases de la convocatòria i omplint el formulari que bob_ellladretrobaran a la pàgina web: www.vesprades.cat .

D’entre tots els grups candidats, l’organització puntuarà i n’escollirà a dos, que actuaran els dissabtes 22 de juny o 20 de juliol, en el marc de les Vesprades sota l’Alzina ’13.