2012
Les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa busquem artistes.
7 Abril 2012

Per primer any, els organitzadors del certamen fonollosenc busquem artistes (m煤sica, teatre,…) per actuar a les聽Vesprades sota l’Alzina聽just abans dels dos grups en cartell d’aquesta edici贸. 脡s per aix貌, que s’ha obert el per铆ode d’inscripci贸 a 鈥L’AGL脌 ’12. Mostra d’artistes鈥, les bases del qual es poden trobar a aquesta web. El termini d’inscripci贸 茅s fins el 24 de maig, i s’hi poden apuntar tots els artistes (ja siguin sols, o en conjunt) que realitzin espectacles de petit i mitj脿 format. La Comissi贸 organitzadora seleccionar脿 les dues propostes que m茅s s’adiguin per actuar sota la centen脿ria Alzina del Mas Querol de Fonollosa, que faran de teloners de l’Anna Roig i L’ombre de ton chien聽(el dissabte 30 de juny), i d’Els Miralls de Dylan聽de聽Gerard Quintana i Jordi Batiste聽(el 21 de juliol).

En els darrers anys, les聽Vesprades聽sota l’Alzina de Fonollosa聽han portat artistes com聽Els Amics de les Arts, Beth, Cesk Freixas聽o la mateixa聽Anna Roig i L’ombre de ton chien聽(que retorna al cap de dos anys), i les propostes d’aquest any estaran al mateix nivell. Per aix貌, des de l’organitzaci贸 es fa una crida a tots aquells artistes que tenen la voluntat de promocionar-se i donar-se a con猫ixer, ja que des de les聽Vesprades聽s’ofereix l’oportunitat de mostrar el seu art en un marc m脿gic i incomparable (com 茅s l’Alzina de Querol), i davant d’una quantitat de p煤blic no gens desestimable.

Les聽Vesprades sota l’Alzina聽estan organitzades per l’Associaci贸 Cultural de Fonollosa, amb el patrocini de Grup Soler, i la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Fonollosa, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.