2012
Les Vesprades ’12 clouen amb èxit rotund.
23 Juliol 2012

Gairebé 900 persones han assistit a les dues nits de concerts sota l’Alzina.

El passat dissabte 21 de juliol, mig miler de persones van omplir l’aforament de l’Alzina del Mas Querol de Fonollosa per gaudir dels concerts del darrer dia de Vesprades sota l’Alzina.

La nit la va obrir el grup Sense Sal, que va entusiasmar amb un pop-folk fresc i senzill. La jove formació terrassenca, que va ser un dels dos grups seleccionats per actuar a L’AGLÀ. Mostra d’artistes, va oferir 45 minuts de música que van convèncer i captivar al públic assistent, molts dels quals escoltaven Sense Sal per primera vegada. Sense cap mena de dubte, l’Alzina va admirar a una formació amb un futur molt prometedor!

I el plat fort arribava als voltants de les 11 de la nit, quan Gerard Quintana i Jordi Batiste pujaven a l’escenari acompanyats dels guitarristes Francesc Bertran i Amadeu Cases, per iniciar el que representava el seu tercer concert d’Els Miralls de Dylan després de la represa del projecte a finals del mes passat. Quintana i Batiste van oferir un concert extens i generós, on van anar repassant les cançons més reivindicatives i conegudes del cantautor americà Bob Dylan. Destacant la màgia del lloc i l’entorn, durant gairebé dues hores, es van posar un públic molt entregat a la butxaca, que va gaudir i entonar moltes de les lletres de les cançons. Des de “Els temps estan canviant”, fins a “Escolta-ho en el vent”, passant per un “Tornarem a ser lliures” que donava nom a l’espectacle. Tot això, amb el teló de fons del poble de Fonollosa amb una estelada gegant il·luminada (17 x 30 metres), instal·lada pels membres de Fonollosa x la Independència (de l’Assemblea Nacional Catalana).

Amb aquests dos concerts es donaven per finalitzades les Vesprades sota l’Alzina 2012, marcades per una excel·lent assistència de públic. Entre els concerts de Bob&El Lladre + Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, i els d’aquest dissabte passat, han passat per l’Alzina de Querol gairebé 900 persones. Des de l’organització volem agrair molt sincerament a la família del Mas Querol, els diversos patrocinadors i col·laboradors, i a totes les persones que ens hi vau acompanyar per fer créixer les Vesprades sota l’Alzina, les quals ja mirem amb un futur molt il·lusionador. Gràcies a totes i tots, i fins l’any vinent!