Votació l’Aglà’17

GRUPS FINALISTES:

 

1. ORIOL  BARRI

Després de presentar el primer disc "Nosaltres" -4a posició als Premis Enderrock en la categoria de "Millor disc d'autor"-, i de recorrer Catalunya presentant aquest nou treball, l'Oriol Barri compagina la seva carrera d'autor amb la d'activista social pel drama dels refugiats.

Després de ser voluntari als camps de Grècia i coordinador de la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra" al Bages i, amb l'experiència de participar al concert "Volem Acollir" al Palau Sant Jordi, Barri crea la lletra de la cançó himne d'aquesta campanya "Un món per a les persones" juntament amb Ferran Gallart (Strombers) autor de la música. Amb aquest nou punt de mira, ara enregistra el segon disc amb la producció de Bernat Sànchez (Mine, Joana Serrat) amb un estil que evoluciona cap a l'Indi i pop alternatiu sense oblidar les arrels de la música d'autor. Aquest disc el presentarà al solstici de tardor de 2017 (setembre-octubre) però aprofitarà el concert a les Vesprades per fer un tastet d'aquesta nova sonoritat.

http://www.oriolbarri.cat

 

2. PANTALEÓ - L'apartament

Pantaleó presenta L'APARTAMENT, un disc de pop colorista, enèrgic, amb una sonoritat que enlluerna i ple de melodies que difícilment abandonen l'oient. Un recull de 9 cançons que naveguen per l'univers propi que els identifica i un treball compositiu genuí, implacable i que no deixa de sorprendre. Les nou històries s'entrellacen definint un estil pop perfilat, directe i despreocupat que recorda als millors vuitantes.

Pantaleó mostra la clara intenció de seguir fent cançons amb un fort pes instrumental i rítmic que aguanta les melodies com blocs granítics surant impassibles sobre el mar.

www.pantaleo.cat

 

3. CORIOLÀ - La Tremolor

Coriolà, torna amb el seu segon disc, la tremolor, on proposen un pas més enllà en la sonoritat del grup: textures més elèctriques, ritmes més contundents i, per primera vegada, pinzellades d’electrònica. Un treball on es confirma la voluntat inconformista de la banda.

Les deu cançons d’aquest nou treball giren al voltant del concepte de la tremolor, ja sigui entesa com a sacsejada, com a debilitat, però també com a fortalesa. El disc té moments de denúncia social i personal, moments de ràbia, però també moments de reconciliació i esparança.
Un disc nascut de la incertesa del món que ens envolta, però que rendeix tribut a les petites coses que ens salven.

www.coriola.cat

 

 

4. ROGER MARGARIT - El Secret de Bàrman

Roger Margarit de Rubí, és cantautor pop, format en el món del clàssic i del jazz amb el piano com a instrument principal, es sent molt còmode escrivint i cantant cançons aparentment senzilles i de fort component intimista i emocional, sovint a cavall entre el pop més irracional i la cançó d'autor més delicada.  

A Vesprades sota l'Alzina ens presentarà el seu segon treball discogràfic “El Secret del bàrman” (PICAP, 2015) és un treball musical de molta més profunditat pel que fa a conceptes i amb un tractament molt diferent en la producció artística on en Pere Jou, líder del projecte Quart Primera li dóna suport en el resultat artístic. El disc té un caire més melancòlic, sentimental i íntim, amb molta més presència del piano, sonoritats pop i cert regust a jazz. En ell parla de temes com la soledat o la pèrdua però des d'una perspectiva imaginativa i optimista; utilitzant la historieta d'un noi atrapat en un misteriós bar del Raval per tal d'exposar el seu univers interior. Ens vindrà a presentar el seu treball en format banda.

 

Quins dos grups t'agradaria escoltar a les Vesprades sota l'Alzina, com a taloners de Ramon Mirabet i Sopa de Cabra?

This poll is closed! Poll activity:
start_date 14-05-2017 20:00:23
end_date 25-05-2017 23:59:59
Poll Results:
Quins dos grups vols que vinguin com a taloners a les Vesprades sota l'Alzina'17?

*Nota legal: PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.- En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que la dada personal facilitada (correu electrònic) serà incorporada en un fitxer del qual és responsable l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa – Comissió Vesprades, amb la finalitat de realitzar enviaments publicitaris i informatius de la pròpia activitat.
Vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat, així com exercir el seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a info@vesprades.cat.