Bases de L’AGLÀ ‘17

L’AGLÀ, mostra d’artistes

Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa (Bages)

 1. S’hi poden inscriure grups o artistes en l’àmbit musical, que tinguin interès en promocionar-se i donar-se a conèixer al territori, i que no hagin estat seleccionats en les edicions anteriors.

2. La Comissió organitzadora valorarà i seleccionarà 4 grups finalistes, dels quals s’elegiran els 2 grups actuants mitjançant votació popular a través de la pàgina web. La resolució es comunicarà per correu electrònic. La decisió serà inapel·lable.

3. Els grups seleccionats actuaran a les Vesprades sota l’Alzina, els dissabtes 8 o 15 de juliol a les 10 del vespre, a l’Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, just abans de les actuacions de ‘Ramon Mirabet’ o ‘Sopa de Cabra’.

4. Les actuacions, que tindran una durada aproximada entre 30 i 45 minuts, hauran de ser majoritàriament en català.

5. La participació a les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa com a teloners de grups de renom s’entén com una oportunitat que s’ofereix als artistes inscrits de promocionar-se, arribar a nous públics i actuar en un espai únic. Per això, l’actuació serà no remunerada. L’artista disposarà d’un espai per poder vendre CD’s i marxandatge.

6. Es subvencionarà els grups en concepte de desplaçament i s’oferirà sopar a tots els membres participants. En casos d’excepció, l’artista seleccionat també podrà rebre una quantitat justificada per compensar possibles despeses imprescindibles per a la realització de l’espectacle. En tot cas, aquestes seran indicades al moment d’inscriure’s i serà potestat de l’organització la decisió al respecte.

7. Els grups inscrits han de respectar els principis del certamen Vesprades sota l’Alzina, que té per objectiu potenciar i difondre la cultura catalana tot relacionant-la amb el patrimoni natural d’un lloc inèdit com és l’Alzina del Mas Querol de Fonollosa. Per això és bàsic el respecte de l’entorn rural on es realitzarà el concert, enmig de camps i boscos.

8. L’inscripció es realitzarà mitjançant la pàgina web: www.vesprades.cat, complimentant degudament el formulari.

9. En el formulari, cal fer constar un enllaç on es pugui escoltar o veure una mostra de la proposta presentada.

L’inscripció al procés de selecció suposa l’acceptació d’aquestes bases.

  • Inscripció de grups: fins el 10 de maig.
  • Votació popular entre els 4 grups finalistes: del 15 al 25 de maig. 

INSCRIU-TE A L’AGLÀ OMPLINT EL FORMULARI [+]

Inscriu-te a: www.vesprades.cat

Grups seleccionats:

L’AGLÀ ’15:  Alvians i Pearson

L’AGLÀ ’14:  Sense Sal i Jules

L’AGLÀ ’13: JoJet i Maria Ribot i Nuri Total

L’AGLÀ ’12: Bob & El Lladre i Sense Sal