2014
Joan Dausà i Gossos seran a les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa
28 Abril 2014

Els grups que actuaran el proper estiu al festival Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa seran Joan Dausà, que presentarà el seu nou disc “On seràs demà?” i Gossos, que realitzaran un concert molt especial anomenat “Tranquils batecs sota l’Alzina”.
Els concerts es duran a terme a l’espai de l’Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, els dissabtes 28 de juny (Gossos) i 19 de juliol (Joan Dausà). En aquest mateix espai, l’any passat Andreu Rifé i Els Catarres hi van reunir gairebé un miler de persones en les dues vetllades que s’hi van celebrar. En edicions passades, també han actuat al festival artistes com Els Amics de les Arts, Beth, Gerard Quintanta, Anna Roig i l’Obre de Ton Chien, Cesk Freixes i Carles Belda.

Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa és una proposta cultural d’estiu que apropa música i natura en un entorn incomparable i encantador com és el de l’Alzina centenària del Mas Querol, envoltada de camps i boscos. L’espectador té l’opció d’arribar al recinte a peu, passant per un petit caminet endinsat enmig del bosc, o amb el seu propi vehicle.
El festival, que és organitzat per la Comissió Vesprades de l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, arriba enguany a la vuitena edició.

Es seleccionaran dos grups taloners per votació popular

 

Un any més, es celebrarà la Mostra d’artistes L’AGLÀ, amb la qual es seleccionen dos grups que acompanyaran les formacions en cartell. La novetat d’enguany és que, d’entre tots els grups presentats (una trentena en la passada edició), la Comissió organitzadora tirarà 4 finalistes, i serà mitjançant la votació popular a la pàgina web del festival que s’elegiran els dos grups afortunats que podran compartir escenari amb aquestes dues formacions de prestigi. El termini per presentar les propostes restarà obert fins el dia 16 de maig.

Properament informarem de la VENDA D’ENTRADES.