2013
Els Catarres i Andreu Rifé actuaran a les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa
30 Abril 2013

Els grups de cartell del festival Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa seran el Els Catarres i Andreu Rifé, actor i compositor del tema “Fil de llum” de Polseres Vermelles, que hi actuarà amb la seva banda.

foto_noticia_web

Els concerts es duran a terme a l’espai de l’Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, els dissabtes 22 de juny (Andreu Rifé) i 20 de juliol (Els Catarres). En aquest mateix espai, l’any passat Gerard Quintana i Jordi Batiste (Els Miralls de Dylan), i Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien hi van reunir gairebé un miler de persones en les dues vetllades que s’hi van celebrar. En edicions passades, també han actuat al festival fonollosenc artistes com Els Amics de les Arts, Beth, Cesk Freixes i Carles Belda.

Acompanyaran les formacions en cartell dos grups que es seleccionaran com a taloners d’entre els presentats a la mostra d’artistes L’AGLÀ, que es va posar en marxa l’any passat, i que tanca el període d’inscripcions aquest proper dimecres 24 d’abril. En la primera edició, els grups seleccionats per actuar en aquest marc incomparable van ser els manresans Bob&El Lladre, i el grup egarenc Sense Sal.

El festival, que és organitzat per la Comissió Vesprades de l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, arriba enguany a la setena edició. Fins el moment, hi ha confirmat com a patrocinador de l’esdeveniment Cervesa Guineu, tot i que des de l’organització s’estan iniciant contactes per trobar altres empreses interessades en fer possible la celebració dels concerts. Les entrades es posaran a la venda de manera presencial i en línia a finals de maig.