General
Bob & El Lladre i Sense Sal, grups seleccionats a L’AGLÀ de les Vesprades
20 Maig 2012

El duet manresà i la formació terrassenca són els dos grups seleccionats en el marc de la primera edició de L’AGLÀ’12. Mostra d’artistes, que tocaran a les Vesprades sota l’Alzina de Fonollosa. La Comissió organitzadora ha triat els dos grups d’entre els 29 que s’havien inscrit en el procés de selecció.

El primer grup, Bob & El Lladre, que es defineixen com els Simon & Garfunkel manresans, actuaran el dissabte 30 de juny, just abans de l’Anna Roig i L’ombre de ton chien. Xavier Collado i Carles Ladron de Guevara, armats amb dues guitarres acústiques i les seves veus revisaran clàssics anglosaxons de tota la vida adaptats per ells mateixos al català i versionaran cançons de grups de l’escena actual del nostre país (des de Bob Dylan a Mishima, des de Radiohead a Manel).

Sense Sal, grup de pop-folk format per vuit joves de Terrassa i rodalies, actuaran el dissabte 21 de juliol, com a prèvia d’Els Miralls de Dylan de Gerard Quintana i Jordi BatisteSense Sal van en la línia del pop-folk més europeu, carregats d’instrumentalització. Trompeta i violí acompanyen sempre les melodies d’un grup que de la senzillesa en fa grandesa. L’any passat van ser finalistes del concurs SONA9, i el 2010 van rebre el Premi Enderrock al millor grup català dins del concurs Embrió, de Boca Nord.

Des de l’organització ens congratulem del nivell i la qualitat de totes les propostes presentades a L’AGLÀ, i constatem una gran dificultat en seleccionar només dues propostes d’entre les 29 rebudes. Agraïm molt sincerament a tots els grups i artistes que s’hi han presentat. Gràcies per la vostra confiança!

Les entrades anticipades de les Vesprades sota l’Alzina es posaran a la venda aquest proper divendres 1 de juny, a Cal Calet (Fonollosa), al Sibelius (Manresa), i a través d’internet (Codetickets). Es poden adquirir al preu de 10 € (descompte del 20% fins a 8 anys).