2013
A la venda les entrades d’Andreu Rifé i Els Catarres de les Vesprades sota l’Alzina
1 Juny 2013

Ja estan a la venda les entrades dels concerts de les Vesprades sota l’Alzina.

El primer serà el dissabte 22 de juny, i comptarà amb l’actuació d’Andreu Rifé, actor, compositor i cantant de “Fil de Llum”, tema central de Polseres Vermelles. Acompanyarà a Rifé la seva banda, formada per quatre músics. Abans, actuaran dins el marc de la mostra d’artistes l’AGLÀ, el duet Jo Jet i Maria Ribot, seleccionats entre la trentena de grups presentats.

banda

El segon i darrer concert serà el dissabte 20 de juliol, amb l’actuació del grup Els Catarres, que portarà a l’Alzina el seu segon disc “Postals”. La formació, encapçalada pel conegut trio, incorpora tres músics més que vesteixen els nous temes amb trompeta, trombó i bateria. Abans, actuarà el grup Nuri Total (dins l’AGLÀ), que ens oferirà un concert teatralitzat ple d’humor.

Les entrades anticipades es poden adquirir presencialment a Cal Calet de Fonollosa, a la botiga musical Sibelius de Manresa ( C/ Casanova, 4), i per internet, mitjançant el servei de venda d’entrades on-line del Teatre Kursaal de Manresa (www.kursaal.cat). Les entrades anticipades valen 10 € i a taquilla, el mateix dia dels concerts, 12 €. Hi ha un descompte de 2 € fins a 8 anys, i l’aforament del recinte de l’Alzina del Mas Querol és limitat.